You are currently viewing WOK lukket igen

WOK lukket igen

Corona vender tilbage med ny kraft

I slut November og start December er der målt nogle af de højeste tal indtil videre af viruset Corona, bedre kendt som Covid. Derfor vil i opleve når i drejer retningen mod kld 17 at desværre er WOK lukket igen.

Bestyrelsen i Blåbærhaven har  været nødsaget, trods klager fra medlemmerne, at lukke WOK over julen og ind i det nye år. Vi vil melde ud her på hjemmesiden så snart det er sikkert at åbne for træning igen.

Der er masser af ting som man kan gøre for at holde sig i form, uden maskiner. Navy Sealen David Goggins taler meget i sin bog om hvordan man kan vende besværligheder, som denne situation er, til sin fordel. Kropvægt træning, løb og gang samt cykling giver rigtig godt. Husk; Træning under svære vilkår er dobbelt træning.

Hvis i gerne vil læse mere om hvor hård man kan blive, og hvordan man vender modgang til sin fordel, se mere om David Goggins her.

Hvis i har nogle spørgsmål eller tanker, være velkommen til at skrive til os via vores kontakt formular. Vi ses i det nye år, og god jul og godt nytår fra WOK’ens bestyrelse. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.